URGENT

El govern iniciarà les obres de perllongament de la C-32 passat l’estiu

Compartiu aquesta història

Així ho ha anunciat recentment el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. El nou tram de l’autopista tindrà una longitud de 6,7 quilòmetres i s’iniciarà en l’encreuament de la GI-600 a Tordera. L’anuncia del departament del govern ja ha tingut resposta de la plataforma Aturem la C-32, contrària al perllongament de la carretera, en part, pel seu impacte mediambiental. Han criticat que el Govern hagi faltat a la seva paraula, ja que asseguren que es van comprometre a invitar els agents socials del territori a la reunió de la comissió ambiental del projecte i finalment no ha estat així.

La plataforma ha assegurat en declaracions a AraGirona que tan bon punt s’aprovi el projecte, els seus advocats ho denunciaran i portaran el cas als jutjats.

Per ara, es conformen amb les accions de protesta que fins a dia d’avui han dut a terme regularment. N’hi ha dues anunciades: una xindriada popular a Blanes aquest divendres i la retransmissió d’un documental sobre la construcció que ha patit la Costa Brava.

Les obres, que es preveuen iniciar entre el setembre i l’octubre, seran executades per la concessionària Invicat, propietat d’Abertis, amb una inversió prevista de 71 milions d’euros. Es construiran dos túnels i 5 viaductes i l’autovia tindrà una secció de 2+1 carrils, dos en sentit nord i un en sentit sud.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics