URGENT

Torna l’Ensorra’t amb cinc nits de concerts a la festa major de Blanes

Compartiu aquesta història

El festival de música a la platja, Ensorra’t, torna amb la seva cinquena edició en el marc de la festa major de Blanes. Aquest any s’han programat cinc nits de concerts de música de tot tipus, que començaran el proper dijous 21 de juliol i finalitzaran dilluns 25.

La nit de dijous 21 el festival donarà tret de sortida amb tres bandes d’estils totalment diferents. Obriran la nit El Pony Pisador, al qui seguirà el punk americà de Dog Skull. Tancaran la primera jornada els locals Phrymerial, amb el seu estil deathmetal.

La nit del 22 de juliol seran només dues les bandes que amenitzaran la festa. Començarà Papel Secante, un grup tribut a la coneguda banda de rock Extremoduro, que deixarà pas a Dalton Bang, que versionen algunes de les cançons més conegudes dels últims anys.

Pel cap de setmana l’organització ha reservat els plats forts de l’Ensorra’t d’enguany. Dissabte es podrà gaudir del skà-punk de La Ska Brass i del rock de Habeas Corpus, una de les mítiques bandes estatals d’aquest tipus de concerts amb més de 20 anys de trajectòria.

La nit de diumenge s’escoltarà el tipus de música més demandada pels assistents habituals de l’Ensorra’t: la que oferiran diferents DJ’s com Charlie BrownJah, DJ Send0 o Jungle Bwoy.

L’última nit de concerts conclourà amb Doctor Prats i Auxili, amb el seu reggae valencià.

Quan els concerts aquests finalitzin, a quarts de 3, la nit conclourà amb un DJ local i música ambient de la barraques. Per tal de controlar que la música no superi els decibels permesos aquest any s’ha contractat una empresa que s’encarregarà de limitar el so dels concerts.

El festival Ensorra’t, hereu del que havien estat les tradicionals Barrakes de Blanes se situarà, com cada any a la platja, davant el monument a les sardanes del Passeig de Mar. Actualment, s’ha consolidat com un referent i punt de trobada pels joves tant de Blanes com dels pobles veïns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics