Arriba la desena edició de la pujada al turó d’en Serra per veure els focs de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’entitat Vivelles, cultura i entorn de Sant Genís organitza un any més la pujada al turó d’en Serra per veure els focs artificials de la festa major de Blanes. El punt de trobada per a tots aquells que hi vulguin assistir serà l’antiga escola de Sant Genís a les 20.45h.

Els organitzadors recorden que a la pujada encara serà de dia i que s’arribarà al voltant de l’hora a la que començaran els focs, pel que cal que cadascú porti el seu sopar. La baixada sí que serà nocturna, pel que Xavier Salicrú, membre de l’entitat organitzadora dóna alguns consells per a tots aquells que tinguin pensat assistir-hi.

Salicrú explica que la pujada i la baixada es fa per corriols nets de muntanya, el que permet que sigui una activitat adreçada a totes les edats. De fet, segons l’organitzador, són els més menuts els que més la gaudeixen, ja que no sempre poden passejar per la muntanya de nit.

Aquesta ja és la desena edició d’aquesta activitat, que cada any aplega al voltant de 90 persones.

Sobre la companyia que oferirà l’espectacle d’avui:

Firevision International Company – Liuyang (Xina)

Pertany al gegant xinès Dancing Fireworks Group amb seu a Liuyang, capital mundial dels focs d’artifici, a la regió de Hunan. En el seu extens currículum, destaquen les execucions dels espectacles d’obertura i clausura dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Pekin del 2008, la cerimònia de l’EXPO Universal, i els Jocs Asiàtics de Shanghai el 2011. Vénen amb molta il·lusió a Blanes, amb un disseny ple de novetats, colors i formes, després d’haver guanyat a Logronyo el 2014 i participar al 52 Su Artifizialen Naziorteko Lehiaketa a Donostia el 2015.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics