URGENT

PSC i EUiA negocien amb Ciutadans la seva incorporació a l’equip de govern

Compartiu aquesta història

Segons ha explicat a aquesta emissora l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, el regidor Martí Victòria, representant de Ciutadans, podria entrar a formar part de l’equip de govern de manera imminent. Per la seva banda, Martí Victòria ha assenyalat insistentment que encara no hi ha res tancat.

De fet, s’ha referit a quatre punts que serien molt importants per arribar a un acord, tot i que no ha volgut donar més detalls sobre la temàtica que aborden aquests punts.

El pacte entre socialistes, ecosocialistes i Ciutadans estaria avalat per la secció comarcal del partit. Dos representants comarcals, Luís Tejedor i Joan Garcia, van visitar Palafolls per conèixer més a fons la situació i donar el vistiplau a l’acord, que seria dels pocs que tanquen les dues formacions polítiques en ajuntaments catalans.

Agustí ha explicat que l’acord volia formalitzar-se en un plenari municipal durant el passat mes de juliol, però l’absència de secretari a l’ajuntament, ha impossibilitat la convocatòria.

Una de les opcions seria que Martí Victòria ocupés un lloc a la gran àrea d’Urbanisme, fent-se càrrec concretament de la part de Serveis de la regidoria d’Obres i Serveis, amb qui compartiria el socialista Josep Rueda. La seva tasca no es limitaria però a serveis com ara electricitat i aigua, sinó que també assumirà responsabilitats en la gestió de carrers.

Segons Valentí Agustí, Victòria s’incorporarà sense dedicació, és a dir, sense cobrar un sou pròpiament dit. El que sí cobrarà seran les indemnitzacions per assistència al plenari municipal, com ja cobrava com a membre de l’oposició. A aquestes indemnitzacions s’hi afegiran les de comissions de govern, que només corresponen a l’equip de govern. D’aquesta manera, el nou membre del govern municipal cobrarà el mateix que l’alcalde.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics