L’ajuntament de Malgrat de Mar estrena una app gratuïta amb informació del municipi

Foto: ajuntament de Mlagrat de Mar.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’aplicació, que ja està disponible a Google Play i a l’apple store per a dispositius mòbils i tauletes de diferents sistemes operatius, inclou informació d’interès com l’agenda d’activitats, l’actualitat del poble, informació sobre on menjar, comprar o allotjar-se o, fins i tot, quin temps fa.

L’aplicació va ser pensada per servir d’utilitat als malgratencs i malgratenques, però també serà útil per als turistes. De moment, s’estrena coincidint amb la festa major de Sant Roc amb un apartat on hi ha tota la informació sobre els actes organitzats.

Més endavant està previst que s’incloguin d’altres categories com una anomenada Incidències a la via pública, que permetrà als veïns de Malgrat comunicar a l’ajuntament incidències, suggeriments i queixes relacionades amb l’espai públic del municipi. Ja fa anys que altres ciutats, com ara Barcelona, utilitzen una aplicació similar per detectar anomalies a la via pública.

També es vol incloure una secció de Govern obert amb informació oficial del consistori com anuncis, convocatòries o ofertes de treball.

L’alcalde, i responsable de la Regidoria de Comunicació, Joan Mercader, ha explicat que  la nova aplicació s’estrena amb la voluntat de facilitar l’accés a la informació i a l’actualitat de tots els malgratencs i malgratenques.

Segons ell és una aplicació que engloba tot el que es pot trobar al municipi i que està adreçada als malgratencs i també als visitants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics