URGENT

Catalunya Caixa tanca la seva oficina de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’entitat bancària ha culminat aquest mes el seu procés d’integració al BBVA, cosa que ha obligat al tancament  d’algunes oficines tant del banc com també de la caixa, per tal d’optimitzar recursos.

Una d’aquestes oficines que ha tancat és la que Catalunya Caixa tenia al l’avd de Pau Casals de PLF.

Els clients d’aquesta entitat passen a ser administrats per l’oficina local del BBVA, que s’ha reforçat de personal per poder atendre al miler de clients provinents de Catalunya Caixa i que seran atesos en aquesta sucursal.

Els clients de l’extinta caixa ja poden operar igualment des de l’oficina i els caixers del BBVA després de la unificació tècnica i informàtica.

Amb aquest procés d’integració, el BBVA tindrà prop d’un miler d’oficines arreu de Catalunya i assegura la presència a les poblacions més grans de 8000 habitants, com és el cas de PLF.

Es dóna el cas que les dues oficines estaven separades per només 25m,i tot i ser més antiga s’ha optat pel tancament de la sucursal de Catalunya Caixa, segons fonts properes del banc, perquè l’oficina de BBVA ja tenia el caixer i les màquines preparades per acollir als nous clients de Catalunya Caixa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics