L’amateur B de PLF s’estrena empatant a 2 contra el Tordera

Aquest cap de setmana s’estrenava el segon equip del PLF, entrenat per Marc Moles. L’equip es va estrenar amb un, sempre complicat, derbi contra el Tordera que va acabar  amb empat a 2.

un moment del partit contra el Camprodon. FOTO: Albert Amaya
Un moment del partit contra el Camprodon. FOTO: Albert Amaya

Va ser el palafollenc Daniel Gutiérrez qui va obrir la llauna al minut 16 de la primera part. El Tordera va igualar pocs minuts més tard i va aconseguir marcar el segons abans del descans. A la represa, ja al minut 67 de joc, Joan Ferrer va marcar posant el 2 a 2 final al marcador. Primer punt per aquest equip de nova creació que milita a la 4a catalana. Ara és 7è a la taula i jugarà la propera setmana a casa contra el Maçanet, que és 6è, tot i que ha jugat dos partits ja en aquest campionat.

Per la seva banda, el primer equip del Palafolls va tornar a ensopegar a casa i continua sense aconseguir cap punt al Palastadium.

El botxí del PLF aquesta jornada ha estat el Camprodon que va aconseguir marcar el seu únic gol just a la represa sense que els nois entrenats per José Caceres poguessin capgirar la situació. De fet l’entrenador palafollenc assegura que no van estar a l’altura del partit i que els del Ripollès van plantejar millor el partit.

L’equip continua 11è a la taula amb 4 punts. Aquest proper diumenge a la tarda jugaran al camp de l’Anglès. Els de la Selva són 8s amb 6 punts.

La resta de categories inferiors encara no han començat els campionats.

Al programa En Joc de RP repassarem la resta de resultats de la jornada i entrevistaran als protagonistes.