Cau una paret del carrer Verdaguer i deixa els veïns sense llum ni aigua

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les pluges d’aquesta nit han provocat l’esllavissada d’un mur del cèntric carrer Jacint Verdaguer de Palafolls a les 10 del matí d’avui.img-20161014-wa0003

Segons ha informat la Policia Local, l’aigua s’hauria filtrat a la paret de pedra provocant-ne el despreniment que en caure s’ha endut per endavant els cables de la llum, deixant sense subministrament elèctric a la zona. De fet  en caure l’estructura s’ha trencat un pal d’electricitat que hi havia just davant i un dels cables s’ha encès.

Cal sumar-li també una fuita d’aigua que la policia considera que és conseqüència també de l’esllavissada, però caldrà esperar que es retiri la runa per saber exactament què ha provocat el trencament de la canonada.

L’avís l’ha donat un veí al sentir un terrabastall. La paret afectada pertany a un immoble que ja fa temps que està deshabitat i en aquell moment tampoc hi havia ningú a prop, pel que no s’han de lamentar ferits. Sí que hi havia, però, un vehicle aparcat uns metres davant del mur que ha patit algun dany, tot i que l’esllavissada no l’ha afectat directament.img-20161014-wa0002

El carrer Jacint Verdaguer està tancat al trànsit, ja que la runa ocupa la meitat de la via i s’espera que al llarg del dia la zona torni a la normalitat.

Es preveu que el subministrament es pugui reprendre a primera hora de la tarda, un cop es pugui retirar la runa de la via.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics