El primer equip del Palafolls guanya a Roses i el B aconsegueix la primera victòria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Roses va oferir resistència durant la primera part del partit, però amb la represa, l’Amateur A de PLF va aconseguir desfer l’empat, Loren va marcar el primer gol dels palafollencs al minut 52 i Víctor marcava el segon ja a les acaballes del partit. Els dos, a més, són els màxims golejadors del primer equip, amb 3 dianes cadascun.

L’equip aconseguia així 3 punts més lluny del Palastàdium municipal, on encara no han aconseguit cap victòria.  Ho intentarà aquest dissabte a les 5 contra el Cornellà de Terri, que és 11è amb 7 punts.

L’equip, entrenat per José Caceres és 7è amb 11 punts, 6 menys que el líder.

Per la seva banda, el segon equip ha aconseguit la seva primera victòria. Ha estat a casa contra el Vidrerenca per 1 a 0. Raul va marcar l’únic gol del partit al minut 16 de la 1a part.

Els 3 punts ajuden a l’equip a escalar fins l’11a plaça del campionat, amb un partit menys,  i aquest cap de setmana jugaran contra els 3r, el Tossa. Els de la costa no han perdut encara cap partit.

El juvenil A ha ajornat el seu partit del cap de setmana contra el Tossa i jugarà aquest cap de setmana contra l’Hostalric, mentre que el B ha caigut golejat a casa contra el Garrotxa per 2 a 8. A la mitja part l’equip local ja perdia per 0 a 5, i al tram final els palafollencs van poder marcar els dos gols de l’honor. El primer de Vilaró i el segon de Roger. L’equip és ara 11è a la taula i el proper partit serà contra el La Salle Girona, que són 10s amb un punt més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics