URGENT

El primer equip del Palafolls guanya a Roses i el B aconsegueix la primera victòria

Compartiu aquesta història

El Roses va oferir resistència durant la primera part del partit, però amb la represa, l’Amateur A de PLF va aconseguir desfer l’empat, Loren va marcar el primer gol dels palafollencs al minut 52 i Víctor marcava el segon ja a les acaballes del partit. Els dos, a més, són els màxims golejadors del primer equip, amb 3 dianes cadascun.

L’equip aconseguia així 3 punts més lluny del Palastàdium municipal, on encara no han aconseguit cap victòria.  Ho intentarà aquest dissabte a les 5 contra el Cornellà de Terri, que és 11è amb 7 punts.

L’equip, entrenat per José Caceres és 7è amb 11 punts, 6 menys que el líder.

Per la seva banda, el segon equip ha aconseguit la seva primera victòria. Ha estat a casa contra el Vidrerenca per 1 a 0. Raul va marcar l’únic gol del partit al minut 16 de la 1a part.

Els 3 punts ajuden a l’equip a escalar fins l’11a plaça del campionat, amb un partit menys,  i aquest cap de setmana jugaran contra els 3r, el Tossa. Els de la costa no han perdut encara cap partit.

El juvenil A ha ajornat el seu partit del cap de setmana contra el Tossa i jugarà aquest cap de setmana contra l’Hostalric, mentre que el B ha caigut golejat a casa contra el Garrotxa per 2 a 8. A la mitja part l’equip local ja perdia per 0 a 5, i al tram final els palafollencs van poder marcar els dos gols de l’honor. El primer de Vilaró i el segon de Roger. L’equip és ara 11è a la taula i el proper partit serà contra el La Salle Girona, que són 10s amb un punt més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics