El primer equip del PLF guanya a Blanes i el B goleja a l’ Hostalric

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Amateur A deixava el marcador del partit contra el Blanes a 0 – 2, amb gols d’Amaya, que obria marcador al minut 53 i Amorín  que rematava la victòria en el temps 72. D’aquesta manera suma els 3 punts que el mantenen en la 5a posició a la classificació amb 17 punts. Els de José Cáceres competiran aquest dissabte al Palastadium contra el Bescanó, que és 3r, després d’haver-hi guanyat per primer cop la setmana passada.

El B aconseguia la victòria després d’imposar-se 5 a 2 contra l’Hostalric. El segon equip del Palafolls tancava la primera part amb un empat a 2 davant un fort Hostalric amb gols d’Amorós.  La golejada arribava tant bon punt s’encetava la 2a part amb rematada d’Eric en el temps 49, Martori el 86 i Parera que tancava marcador fent el 5è al minut 89. D’aquesta manera guanya els tres punts que el mantenen a la 8ena posició amb 10 punts. El proper partit serà contra el Blanes que és 12è.

El primer equip del juvenil ha guanyat contra el Farners a casa per 1 a 0 amb gol d’Eric en el minut 30. Així puja fins la 6ena posició a la taula i encara amb optimisme el proper partit amb el Malgrat que és 13è.

El Juvenil B, però, perd a casa contra el Vilablareix, que és líder, per  1 a 6 amb gol de Juan. La setmana que ve jugaran contra el Cassà que és últim a la taula.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics