Malgrat torna a subhastar les bicicletes abandonades per la Setmana per la Prevenció de Residus

Subhasta d'altres anys. Ajuntament de Malgrat

La Regidoria de Medi Ambient es sumarà per sisè any consecutiu a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Subhasta d'altres anys. Ajuntament de Malgrat
Subhasta d’altres anys. Ajuntament de Malgrat

Ho farà amb un programa d’activitats que començarà aquest dissabte  amb Els Encants de la Mainada, una fira d’intercanvi de joguines, llibres i contes per a menors de 16 anys que es farà de 10 h a 17 h al Parc de Can Campassol. A la mateixa tarda, es farà la subhasta de bicicletes abandonades a la via pública o bé recuperades per la Policia Local de Malgrat. Aquest any es subhastaran 36 bicicletes, i els diners que es recullin aniran destinats al Consell Municipal de Solidaritat, que acabarà decidint el destí final d’aquests diners solidaris.

L’endemà diumenge, es farà el Clean up Day, que és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura així com promoure la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges o marges de rius.

A Malgrat, el Clean up Day es traduirà en una jornada de neteja de la platja de Malgrat Centre. Serà a partir de les 10h i la concentració es farà a la plaça de Xesco Boix. L’Arrel, l’entitat ecologista juvenil de Malgrat, col·labora amb la Regidoria de Medi Ambient en aquesta acció, que també inclourà una xocolatada per als participants.

La commemoració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus acabarà dilluns amb un taller de costura creativa, en el qual els participants podran transformar les seves peces de roba. Serà a partir de les 15.30 h a la Biblioteca La Cooperativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics