Catalunya d’handbol es penja 4 ors

Campionat d'Espanya de Seleccions. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol que s’ha disputat al llarg de tota la setmana passada ha tancat aquest dissabte amb bons resultats per Catalunya. Les sis seleccions catalanes participants s’han penjat medalla a la final disputada aquest dissabte.

Palafolls ha sigut, juntament amb Blanes, Lloret, Tordera, Mataró, Malgrat i Calella, del certamen esportiu en el que els catalans han aconseguit 4 medalles d’or, una de plata i una de bronze.

Campionat d'Espanya de Seleccions. Aj. Blanes
Campionat d’Espanya de Seleccions. Aj. Blanes

Catalunya ha millorat els resultats de la competició de l’any anterior, quan van aconseguir dos ors i tres plates en una de les seves millors actuacions.

La medalla d’or se l’ha penjat el Juvenil Masculí, el Cadet Femení, el Cadet Masculí i l’infantil femení. Mentre que la resta de victòries en les altres categories participants se les ha endut Madrid i València.

El dissabte el Palauet va acollir 3 partits de la final de la Copa Juvenil Femenina d’Handbol, en la que Catalunya es va endur la plata, els madrilenys l’or i els bascos el bronze.

El campionat, que s’encetava el 2 de gener fins el dia 7, ha reunit a 8 mil persones, entre esportistes i acompanyants de 9 comunitats autònomes diferents. S’han disputat més de 300 partits en 7 municipis diferents i 16 pistes habilitades.

Dels dos mil esportistes participants, Lloret de Mar n’ha allotjat més de la meitat i Blanes també ha omplert alguns hotels en motiu del campionat. Una competició que a priori s’havia calculat que deixaria un impacte de mig milions d’euros i que ha contribuït ha fer un pas més cap al turisme esportiu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics