Obres per reparar una fuga d’aigua a St Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de bon matí, l’empresa Sorea manté tallat el subministrament d’aigua en una part del barri de St Lluís.

Segons fonts de la companyia es tracta d’una intervenció per reparar un tram de canonada afectada per una fuga. No obstant, el tram de la canonada afectat no està detectat, pel que primer els operaris buscaran on és la fuga per procedir a substituir la part malmesa, per tal d’evitar més fugues en aquest tram.

El tall s’allargarà fins que es pugui solucionar l’afectació a la xarxa. En la planificació feta per Sorea es preveu que com a molt tarda a les 5 de la tarda es podrà fer la restauració del servei a la zona afectada, bàsicament al carrer St. Lluís i al Passatge Lleida.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics