Mal cap de setmana pel futbol de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest no ha estat una bona jornada pel futbol palafollenc, hi ha hagut un empat i tres derrotes.

L’Amateur de Palafolls ha empatat aquest cap de setmana a 1 contra el Palafrugell. Els del Baix Empordà van inaugurar el marcador al minut 24 i els palafollencs reaccionaven al 53 quan Sarabia feia el de l’empat. El marcador ja no es va moure en tot el partit i amb aquest resultat els palafollencs mantenen la novena posició amb 24 punts.

José Càceres és l’entrenador del Palafolls.

Cáceres reconeix que han sigut irregulars i s’ha mostrat content perquè l’empat els ha permès trencar la ratxa de tres derrotes.

En la propera competició s’enfrontaran al Palastàdium contra el Roses, només un punt per sobre del Palafolls, en un partit en què l’Amateur podria avançar els empordanesos a la taula.

El segon equip ha perdut contra el Sauleda 3 a 2. Tot i avançar-se al marcador amb un gol d’Eric i de Dani a la primera part, el segon temps van perdre domini. El Sauleda es va sobreposar marcant els 3 gols de la derrota palafollenca. Semblava que el partit acabaria en empat pels dos equips, però ja al final del partit, en el minut 90 el Sauleda va sentenciar la seva victòria.

El Palafolls és cinquè en la classificació amb 21 punts i la propera competició havia de jugar contra el Catalonia, equip que s’ha retirat del campionat.

El Juvenil A també ha perdut. Ho ha fet fora de casa contra el Vilobí 1 a 0 amb un gol de l’equip contrari al minut 63. Baixa ha la setena posició i el seu pròxim contrincant el Llagostera, també ha abandonat la competició.

El Juvenil B tampoc ha tingut sort. El Sant Feliu de Guíxols ha guanyat per àmplia golejada i el marcador s’ha tancat amb 7 a 1. El gol dels palafollencs l’ha marcat Iker quan faltaven uns 10 minuts pel final del partit, al minut 86. Continuen penúltims i el cap de setmana que ve s’enfrontaran contra el Calonge, que és 9è.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics