URGENT

Blanes recupera el servei d’Acompanyament i Reforç Escolar per a tots els centres

Compartiu aquesta història
Presentació Reforç Escolar. Aj. Blanes
Presentació Reforç Escolar. Aj. Blanes

Es va deixar d’oferir el curs 2007-2008, i ara es calcula que el podran gaudir entre 100 i 150 alumnes de primària, del cicle mitjà i superior

L’Ajuntament de Blanes ha posat en marxa un nou servei d’Acompanyament i Reforç Escolar que s’ha ofert a tots els centres educatius públics. Des de la regidoria d’Educació es mostren satisfets que el municipi pogut recuperar aquest servei, que es calcula que podran gaudir un centenar d’alumnes d’entre 8 i 12 anys.

El servei dóna reforç escolar als alumnes de primària  amb necessitats d’aprenentatge. Es tracta que puguin millorar el seguiment de l’etapa escolar, els canvis dels cicles i la integració escolar a l’etapa secundària. Principalment està centrada en els cursos de 3er, 4t, 5è i 6è de primària.
Per dur-lo a terme, s’ha contractat una tècnica d’acompanyament i reforç als processos escolars dins del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Blanes, a través d’una subvenció del programa Garantia Juvenil.

Durant la presentació del nou servei, els representants dels centres escolars ja van concretar amb la tècnica que s’encarregarà de donar el servei com s’organitzaran perquè totes les escoles puguin disposar-ne. D’aquesta manera, s’adaptarà a cada realitat i ritme de treball dels centres, cobrint 5 matins i 2 tardes per garantir alhora la qualitat d’aquest recurs en funció de la disponibilitat de la tècnica.  es tracta de prevenir el fracàs escolar donant suport a aquells alumnes que tinguin necessitats d’aprenentatge que podrien dificultar la continuïtat dels estudis d’ensenyament obligatori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics