Malgrat xifra en 226 mil euros els danys del temporal i demana ajuda a l’Estat

Desperfectes de la zona dels càmpings, Camí de la Pomereda. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de l’últim temporal, es va haver de recalcular el valor de les destrosses que s’havien produït al camí de la Pomereda. Els tècnics han xifrat les destrosses en poc més de 226 mil euros, el cost que tindrà les obres que haurà d’assumir el consistori i per la qual demanaran l’ajuda a l’estat per la qual la subvenció els permetria cobrir el 50% del cost, la resta l’assumirà l’Ajuntament.

Els treballs del consistori se centraran en condicionar el vial malmès pel temporal. Són declaracions d’Eduard Fernández, l’arquitecte municipal.

Els danys afecten els pals telefònics i el clavegueram, no només el vial, però les dues infraestructures escapen l’àmbit d’actuació de l’Ajuntament. Fernández assegura que  el Consell Comarcal, que s’ha encarregat del clavegueram, que a més no havia patit grans afectacions, ja hi ha actuat, assegura el tècnic. Pel que fa als cables telefònics, se n’ha d’encarregar Telefònica, de moment no han mantingut contactes, diu. De totes maneres s’hauria d’esperar la construcció de l’escullera i les intervencions que té programades l’Estat.

L’anunci de la construcció d’una escullera el va fer ahir el delegat del govern a Catlaunya, Enric Millo, en una visita institucional, juntament amb la delegada de Costes, Maria Toledano.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics