Victòria palafollenca contra l’Aro

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’amateur ha recuperat el bon ritme. En el partit disputat aquest cap de setmana els ha permès sumar tres punts i escalar posicions després de la victòria per golejada 0 a 3.

Els palafollencs encetaven marcador al minut 11. S’avançava Nikolov amb el primer del  Palafolls. La primera part, però es tancava 0 a 1, un resultat que es mantenia fins ben entrat el segon temps. Lorenzo Hernández feia el segon al minut 77 i Jose Maria Bueno rematava el tercer a pocs minuts del xiulet final amb el que se sentenciava la victòria palafollenca contra l’Aro.

Els de Jose Cáceres pugen fins la desena posició i en la propera jornada s’enfrontaran contra el Roses, que el precedeix a la taula.

El Palafolls B només ha sumat un punt després d’empatar contra el Tossa a 2. El resultat d’aquest cap de setmana, però, no el fa perdre la bona posició a la classificació: són tercers. El primer el feia el Tossa i tancaven la primera part desfavorable pel Palafolls. El segon temps, però, començava amb un gol de Jaume Parera amb el que empataven a 1. Els del Tossa feien el segon a pocs minuts del temps afegit, però Ivan Roman reaccionava i aconseguia el segon del Palafolls amb el que es tancava l’empat. Aquest cap de setmana s’enfrontaran contra l’Hostalric, que és segon.

El Juvenil A ha perdut contra l’Hostalric de la seva categoria 1 a 2. El marcador es va mantenir inalterable fins ben entrada la segona part, quan al minut 77 Eric Aguilar reaccionava i feia el primer i únic dels palafollencs, però els de l’Hostalric en tres minuts capgiraven el marcador amb els dos gols de la derrota.

Són onzens i la propera jornada s’enfrontaran contra el Farners.

Per últim el Juvenil B ha perdut 2 a 4 amb el La Salle. No sumen cap punt i continuen últims. Aquest cap de setmana jugaran amb el Vilabrareix.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics