Esportistes palafollencs, al campionat estatal de boxa tailandesa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Conegut també com a Muay Thai és un esport de combat originari de Tailàndia. La boxa tailandesa ha influït en el naixement del kick-boxing, però  compten amb algunes diferències. Gairebé cada moviment de boxa tailandesa usa el cos sencer, tot girant el maluc a cada puntada i a cada cop de puny. Aquest cap de setmana a Màlaga s’ha celebrat el campionat espanyol de Muay Thai. De Palafolls hi ha participat 4 esportistes i una noia que ha fet una exhibició de combat. Miguel Ángel Rueda és l’entrenador.

Hi ha diverses categories dins del campionat amateur. En el cas dels palafollencs, tres han competit en Classe C i un en la B.  La diferència són els combats que es poden disputar. En la C són de 0 a 10 combats, la B de 10 a 20 i la A, la professional.

Participar en un campionat nacional els serveix per adquirir experiència i perfeccionar la tècnica de la boxa tailandesa.

cache_2469313913

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics