Dos dels hotels tancats a Lloret per punxar la llum tornaran a obrir

hotel-sun-village-lloret-de-mar-077La cadena Alegria Hotels reobrirà l’antic Savoy, ara Fenals Mar, i el Mediterranean Sand, a partir d’ara Hotel Mariner, segons publica el Diari de Girona. Al setembre passat l’Ajuntament de Lloret va clausurar quatre hotels després que es descobrís que tenien connectada la llum il·legalment i deutes amb el consistori. Tots tenien la llum punxada i en algun cas no hi havia ni connexió legal a la xarxa de gas i es devien impostos a l’Ajuntament superiors als 450.000 euros.  De fet, el consistori lloretenc ja els va sancionar amb multes per valor de 3,3 milions d’euros.

La cadena Alegria Hotels tornarà a obrir dos hotels aquest abril i a més negocia adquirir els altres dos. L’empresari, Joan Pascual, segons recull el Diari de Girona, apunta a la dificultat per tornar a recuperar la confiança de les operadores de viatges després del que va passar. De moment ho estant posant tot al dia perquè han hagut de fer obres de reforma, una nova connexió de llum i eixugar els deutes.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat,ho veu amb optimisme i apunta a la bona gestió de la resta d’hotels de Lloret. L’empresa que assumirà els hotels mantindrà els treballadors que es van quedar sense feina després que es descobrissin irregularitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics