Els legionaris repeteixen a PLF

confrariaJa ho havia avançat aquesta emissora, després que fonts properes als legionaris confirmessin que el Dijous Sant desfilarien pels carrers de Palafolls. Ara, ha sigut la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria la que ho ha fet públic. En el cartell emès a les xarxes socials, l’entitat inclou la participació del Crist de la Bona Mort juntament amb la Germandat de Cavallers Legionaris de Barcelona.

La processó del proper Dijous Sant sortirà a les 19.30h des de la capella del barri de Sant Lluís al Carrer Sant Joan, , baixarà per l’Avinguda del Mar fins arribar a la Plaça de la Constitució, allà girarà a l’esquerra fins l’avinguda Ítaca i s’enfilarà per carrer Sant Miquel.

Finalment la Confraria manté la ubicació del barri de Sant Lluís i un any més torna a convidar als exlegionaris.

Ja l’any passat el bisbat va prohibir obrir les Esglésies i aquest any el mossèn de Palafolls ha tornat a denegar la petició de sortir de l’interior per considerar-ho una entitat amb estatuts civils i no eclesiàstics.

De moment, l’Ajuntament no ha rebut cap comunicat oficial de la Confraria informant de la participació dels legionaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics