Joana Serrat protagonitzarà la segona nit del Singulars

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Torna avui el cicle de música Singulars després que Pep Sala fes vibrar fa dues setmanes uns 120 assistents al Casal d’Avis del municipi.

L’artista que obrirà la nit a les 22:30h serà el malgratenc Quim Bigas. Aquest ballarí treballa en els camps de la coreografia i la dramatúrgia, i presentarà al l’auditori un espectacle de dansa col·laborativa.

Després d’estudiar arreu d’Europa i treballar amb grans coreògrafes, convidarà a ballar a tots els assistents amb moltes sorpreses. Són declaracions d’un dels organitzadors de Bang!Cultura:

Després arribarà el torn de Joana Serrat, una de les caps de cartell. L’artista vigatana ha començat l’any amb gira internacional de presentació del seu últim treball, Cross The Verge, que la portarà a viatjar a Anglaterra, Holanda i Alemanya, entre d’altres països, i també a Palafolls.

Oferirà avui a la nit el primer concert de folk americà al Singulars. De fet, les seves composicions l’han permès treballar al costat dels màxims estàndards del gènere que conrea, com Neil Halstead i Ryan Boldt

Els qui no tinguin encara entrada les podran adquirir a taquilla aquesta mateixa nit, a un preu de 10€. El proper Singulars serà el 6 de maig amb l’artista Guillem Roma i la banda catalanomexicana Clementina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics