Literatura, música i dansa, protagonistes de Sant Jordi  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
DANSA
Celebració del Dia Internacional de Dansa. Aj. Palafolls

Palafolls ha celebrat el dia dels llibres i les roses amb un cap de setmana intensament cultural. Començava el divendres amb diverses activitats als centres escolars, una fira a Mas Prats i un recital de poemes de Josep Palau i Fabre a l’institut. Les Ferreries va repartir premis dels concursos literaris i de dibuix i va organitzar l’ “Apadrinament lector”, on nens de 5e i 6è feien de padrins de 1r i 2n i llegien llibres junts.

El dissabte, dins el marc d’activitats programades per la celebració de Sant Jordi, començava amb la presentació de l’exemplar “Obre la finestra”, el treball de recerca convertit en llibre sobre la natura de Palafolls.

I el mateix 22 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, el Fòrum Palatiolo es va omplir de música i ball amb la participació de tres escoles: la de Palafolls, l’Escola Daina de Blanes i Studio d’Art d’Hostalric.

Les activitats van culminar el mateix dia de Sant Jordi amb parades de llibres i roses al Fòrum Palatiolo i un concert-vermut al Casal d’Avis del centre acompanyat dels cants de la Coral Palatiolo.

La cultura, ja sigui en forma de llibre o música, ha sigut el protagonista de la celebració del Sant Jordi d’enguany, que com és habitual és una de les diades més intenses pel que fa a activitats culturals.

La programació no s’acaba aquí, les Ferreries obren les portes de l’escola aquesta tarda entre les 16.30 i les 17.30 a tot el poble per mostrar les manualitats dels nens i nenes en motiu de la celebració de Sant Jordi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics