La Policia Local espera millorar la seguretat de Mas Roquet sancionant els camions mal aparcats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El polígon industrial de Palafolls concentra gran partdel  volum de trànsit de camions de la zona. Els espais habilitats per a l’aparcament de vehicles són ocupats per a vehicles d’alt tonatge que aprofiten per deixar-hi els remolcs on hi transporten mercaderies.

Una de les reclamacions històriques des del consistori és que Tordera habiliti també una sortida per descongestionar la zona, però mentre això no s’acorda la Policia Local s’ha posat fil a l’agulla i espera trobar en els ceps la solució.

Aquest divendres ha començat a sancionar i immobilitzar els camions i remolcs amb alguns dels ceps adquirits recentment, una mesura visible que permetria dissuadir a la resta de transportistes.

De fet, l’estacionament de camions no és només un problema en la mobilitat al Polígon de Mas Roquet, sinó que cal sumar-li també la brossa que es genera a les bores: tot tipus de plàstics, papers i residus orgànics. Si els vehicles no aparquen al costat dels borals, per conseqüent també podria repercutir en un millor manteniment i netedat del polígon.

20170428_145643

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics