Comencen les obres de l’aparcament de l’Av Pau Casals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els treballs duraran com a molt 2 mesos i condicionaran l’aparcament de sorra de l’avinguda Pau Casals amb un cost de 43.400 euros. El resultat final serà un espai pavimentat, amb els estacionaments senyalitzats i amb fileres d’arbres.

L’Ajuntament manté que es vol “dignificar l’espai i ordenar-lo per millorar el servei d’estacionament gratuït al centre”.

El projecte a més inclou un camí asfaltat per connectar l’avinguda Pau Casals amb el carrer de baix. D’aquest en sortiran 2 de secundaris que distribuiran els espais d’estacionament. La capacitat del nou espai serà d’un centenar de vehicles repartits en 7 illetes.

El consistori apunta que les obres estarien enllestides a principis de juliol i mentre durin no s’hi podrà aparcar. L’última fase referent a l’enjardinament i condicionament del vial de sorra que connecta l’aparcament amb el carrer del mig es farà passat l’estiu.

Els treballs busquen millorar l’espai de sorra. L’entrada i circulació pel paviment en mal estat dificulta la mobilitat dels vehicles al recinte, una situació que s’agreuja amb la pluja.

A més, no estan marcats els aparcaments, pel que també permetrà ordenar l’espai i fer-lo més accessible.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics