URGENT

Jutgen un vigilant d’un càmping de Blanes per abusos sexuals a una menor

Compartiu aquesta història

L’home es troba en presó provisional per suposats tocaments als genitals de la nena de 12 anys. L’Audiència de Girona l’ha jutjat aquest dimarts, segons publica el Diari de Girona, i la fiscalia i l’acusació particular demanen 12 anys de presó.

La víctima passava les vacances amb la seva família al càmping de Blanes on treballava l’acusat. Els fets es remunten dos anys enrere, el 2015, quan en diferents períodes el processat hauria fet tocaments a la nena i l’hauria induït a practicar-li sexe oral.

L’home ha negat els fets i només ha respost les preguntes del seu advocat, que en demana l’absolució.

La fiscalia defensa que l’acusat s’hauria aprofitat de l’edat de la nena per reunir-se amb ella als bungalous del càmping, a una sala de massatges i a una caravana on s’haurien produït els tocaments.

La menor ha declarat al judici amb dificultat per concretar els abusos, però ha explicat que coneixia l’home de les estades al càmping des que tenia 10 anys.

Segons ha relatat la nena mantenien el contacte per WhatsApp. la fiscalia argumenta que el processat hauria enviat missatges “pujats de to” i la menor també li hauria enviat fotografies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics