Malgrat engegarà un projecte a l’estiu per donar la primera feina a joves

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

“La brigada jove” és el projecte que posa en marxa la Regidoria d’Inserció Laboral malgratenca. La iniciativa s’adreça als joves del municipi entre 16 i 20 anys a qui se’ls oferirà la primera experiència laboral remunerada durant els tres mesos d’estiu, des de finals de juny a mitjans de setembre.

Els joves treballaran durant mitja jornada. La iniciativa començarà amb 5 joves i s’ampliarà a 10 l’any següent.  “La brigada jove” s’adreça a joves fins a 20 anys amb el Graduat d’ESO com a mínim. La franja d’edat es podria ampliar fins a 22 anys depenent de la demanda.

Realitzaran tasques de manteniment i restauració de les escultures i el mobiliari urbà del Parc Francesc Macià, tot i que s’està valorant també la possible intervenció en altres espais públics de Malgrat com ara el Parc del Castell.

L’Ajuntament manté que estan estudiant altres tasques que podrien emprendre com ara relacionades amb el suport administratiu “on els joves participants haurien de tenir formació professional de la branca administrativa”

El projecte busca donar resposta a les necessitats de l’ocupació juvenil amb la que des de la regidoria “es vol treballar competències laborals com la responsabilitat a la feina, la disponibilitat d’aprendre i el treball en equip”. Una iniciativa dirigida a millorar la inserció en el mercat laboral i que s’emmarca dins el Programa Complementari de foment de l’ocupació local de la Diputació de Barcelona.

El projecte té un pressupost de 51.000 euros pels dos anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics