El Singulars reprèn el doble concert amb Clementina i Guillem Roma

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ha passat un mes des de l’últim concert del cicle musical Singulars i torna aquest dissabte a la nit amb un concert doble. Obrirà la nit Clementina, una formació integrada per la catalana Gina Margarit i el músic de professió Carlos Montfort, d’origen mexicà.  Presentaran el seu primer disc junts “Darrera del vent”, amb cançons de pop-folk, finançat a través d’una campanya de micromecenatge.


La nit continuarà amb la presentació del nou treball de Guillem Roma, l’àlbum “Connexions”, on el músic  osonenc combina “sonoritats d’arreu del món amb cançons optimistes”.

Els concerts començaran a les 22.30 al Casal d’Avis. Xavier Sitjà és organitzador del Singulars.

Per Sitjà la tercera nit del Singulars d’aquest dissabte és especial.  Els artistes convidats oferiran cançons en català que permetran descobrir les dues formacions a través de lletres i sonoritats optimistes.

El proper i últim Singulars reprendrà la fusió de la música amb altres disciplines culturals com ja es va fer amb la unió de la dansa de Quim Bigas i la música de Joanna Serrat. Tancarà el cicle l’escriptora malgratenca Assumpta Mercader amb un recull de lectures i Càntut!, un projecte de Carlos Belda i Sanjosex amb el que recuperen les cançons i músiques dels avis.

singulars

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics