URGENT

El Singulars s’acomiadarà amb un cançoner popular i literatura    

Compartiu aquesta història

El concert amb el que s’acomiada el Singulars d’enguany oferirà cançons amoroses, picaresques, infantils, històriques i també polítiques que, a més, moltes d’elles els seran familiars al públic. És l’aposta més diferent del cicle musical amb la que es farà un viatge nostàlgic al passat. Xavier Sitjà és membre de l’organització de Bang! Cultura.

18341722_1356473011107598_3157107165559962876_nEl recull de cançons s’ha centrat a les comarques gironines. Precisament el títol de l’espectacle i també del web on es recull un miler de cançons de tradició oral, Càntut, és una picada d’ullet al català que es parla a aquesta zona on es tendeix a acabar paraules amb una “T” final.

L’àlbum conté una quinzena de cançons del miler que han recuperat.

El concert d’aquest dissabte que es farà a les 22.30 al casal d’avis combinarà el cançoner amb literatura. Obrirà la nit l’escriptora malgratenca Assumpta Mercader amb la lectura d’alguns dels seus contes.

Les entrades per aquest últim concert estan a al venda de manera anticipada al MiD a un preu de 10 euros i 12 el mateix dia a taquilla. El Singulars tanca paradeta amb la fusió de la literatura i la música. En el segon concert ja es van combinar disciplines: la dansa del coreògraf Quim Bigas i la música de Joana Serrat, la tercera nit la va protagonitzar Clementina i Guillem Roma i el cicle el va obrir Pep Sala.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics