6 detinguts en una operació antidroga

Plantació al barri de Sant Lluís. PLP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’operatiu antidroga i per frau elèctric s’’ha desenvolupat durant gran part del dia d’avui i segons ha pogut saber aquesta emissora hi ha 6 detinguts, la meitat, 3, a Palafolls, 2 a Malgrat de Mar i l’últim cap a quarts de 7 de la tarda a Santa Susanna. De fet, una de les detencions de Malgrat es tractaria d’una palafollenca.

Inicialment s’havia parlat de 8 detencions, però finalment la xifra ha baixat fins a 6, després que 2 imputats quedessin en llibertat.

La Guàrdia Civil juntament amb la col·laboració de la Policia Local de Palafolls i la de Malgrat ha escorcollat diversos immobles de la zona on se sospitava que s’hi estaria traficant amb droga.

Un dels escorcolls s’ha produït a la zona del Turó d’en Serra, on  s’hi ha registrat 2 habitatges pertanyents a Malgrat de Mar. A Palafolls també s’haurien fet registres, de moment a uns 3 immobles, segons fonts properes a la investigació.

Plantació al barri de Sant Lluís. PLP

El primer de tots al centre, a la zona propera a la Biblioteca, un altre a Ciutat Jardí al carrer de la Rosa i un tercer a Sant Lluís, al carrer Folch i Torres amb l’Avinguda de Mar. La xifra, com ja havien avançat els cossos de seguretat ha variat en els últims escorcolls que s’han realitzat aquest tarda a Santa Susanna.

Dins els immobles s’hi ha trobat plantes de marihuana, eines pel seu cultiu però també material per introduir-ho posteriorment al mercat il·lícit. Els detinguts se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública, ja que no es tractava de consum propi, i de frau elèctric.

Segons fonts de la companyia Endesa, l’empresa hauria intervingut en la investigació com és habitual certificant la pujada de consum.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics