Simulacre d’incendi en una embarcació d’esbarjo al port de Blanes

Simulacre d'incendi en una embarcació d'esbarjo al port de Blanes. Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El port de Blanes (la Selva) ha estat l’escenari avui d’un simulacre d’incendi d’una embarcació mentre estava omplint el dipòsit de gasoil a la benzinera de la dàrsena pesquera.

Quan teòricament s’han produït els fets, hi havia d’altres embarcacions properes a la sinistrada, i s’han practicat les maniobres d’aïllament d’una embarcació incendiada. L’exercici, organitzat per Ports de la Generalitat i Protecció Civil de la Generalitat en col·laboració amb Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes, ha servit per posar en pràctica el sistema d’avisos previst al Pla d’autoprotecció del port i les accions del seu personal, a més de comprovar la coordinació entre els diferents mitjans i cossos d’emergències.

Un cop detectat l’incendi, l’operari de la benzinera ha tallat l’electricitat de la instal·lació per aturar el subministrament de carburant, ha evacuat les persones que es trobaven a la zona i ha avisat la Confraria de Pescadors per tal d’iniciar el protocol de trucades d’emergència. La Confraria de pescadors de Blanes ha iniciat el protocol de d’avisos d’emergència establert trucant al telèfon d’emergències 112.

Hi ha participat els Bombers, la Policia Local de Blanes, la Guàrdia Civil, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra i Salvamento Marítimo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics