Sorea anuncia millores a la xarxa  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

canonadaLa companyia assegura que està treballant en la redacció d’un pla d’actuacions en la xarxa d’aigua a PLF. El document inclouria un estudi sobre l’estat de les infraestructures actuals, que marcaria la renovació de la xarxa de subministrament. L’estudi es presentarà a l’Ajuntament i als tècnics municipals.

La renovació serà parcial. Elias Serraviñals és el gerent de Sorea al Maresme.

Serraviñals no ha concretat com es gestionaria el cost de les obres, si l’assumiria una de les dues parts o si s’arribaria a algun acord. En tot cas, manté que és un tema que han de conversar amb l’Ajuntament.  D’altra banda, en relació amb el cost d’aigua de l’aigua a PLF, Sorea ha desvinculat qualsevol relació entre el preu del servei i les fuites. Pel que fa al manteniment, Serraviñals assegura que tots els elements de la xarxa passen per un servei de manteniment preventiu exceptuant les canonades, que tenen una vida útil. Un cop han superat aquest període, s’han de canviar perquè ja no suporten la resistència de la xarxa.

La intenció de la companyia, segons ha manifestat el seu gerent, és que el pla de millores s’apliqui d’aquí uns 3 mesos. De moment, Sorea no ha concretat quines serien les actuacions que es realitzarien ni el seu cost, a l’espera d’acabar d’elaborar el document de futures actuacions.

Respecte l’abocament d’aigües fecals a la riera de la Burgada, l’empresa n’està estudiant l’origen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics