Tordera recupera equips internacionals en el Memorial Josep Barceló

XX Memorial Josep Barceló. Aj. Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
XX Memorial Josep Barceló. Aj. Tordera
XX Memorial Josep Barceló. Aj. Tordera

És la 20a edició de l’esdeveniment organitzat pel Club Futbol Tordera. El Camp Municipal d’Esports de Tordera acollirà durant el cap de setmana del 3 i 4 de juny l’acte esportiu i per celebrar els 20 anys de torneig Memorial Josep Barceló es recupera la participació europea i internacional amb presència d’equips com el Manchester City.

A més, aquest any, segons informa l’Ajuntament de Tordera, comptarà amb importants equips de futbol base com el FC Barcelona, l’Espanyol, l’Atlètic de Madrid, el Rayo Vallecano o el Girona, entre d’altres.

Un total de 60 equips de 27 clubs, repartits a les categories nascuts al 2005, 2006 i 2007 participaran de l’esdeveniment.

El torneig es jugarà en diverses rondes: fase de grups, semifinals (6) i finals (3, una per categoria). En total es disputaran 130 entre el dissabte i el diumenge. Per poder jugar tots aquests partits, el Club disposarà dels quatre camps de futbol 7 de les instal·lacions esportives municipals.

El memorial fa 20 anys que se celebra en honor a Josep Barceló, jugador del primer equip del CF Tordera i germà de l’entrenador, que va perdre la vida en un accident de moto quan ja s’estava materialitzant la creació del torneig esportiu. Amb aquest fet, els membres del club van continuar treballant en el projecte que es va convertir en un memorial a Josep Barceló.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics