El PLF continua a 2a catalana

Imatge del partit. CD Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Imatge del partit. CD Palafolls
Imatge del partit. CD Palafolls

El darrer partit de la competició no ha acabat bé pels palafollencs. S’enfrontaven amb el Palafrugell i després d’un gol al minut 32, han acabat perdent per la mínima 1 a 0. L’amateur ha quedat en 11ena posició amb 43 punts, precedit precisament pel Palafrugell, que ha sumat 3 punts i ha avançat posicions per sobre del Palafolls. Tot i l’última derrota, els de José Cáceres se salven i es mantenen a segona catalana.

La temporada s’acaba ben diferent que l’any passat, quan l’equip quedava segon i es disputava la promoció d’ascens. Dels 34 partits jugats, n’ha guanyat 12, perdut 15 i empatat 7. L’última forta patacada se la va endur en el penúltim partit de lliga i l’últim que jugaven a casa, quan van perdre contra el Can Gibert 2 a 7.

Però també han tingut moments importants, quan aconseguien derrotar l’aleshores líder Bosc de Tosca 2 a 1, o el 0 a 3 contra l’Aro.

En total, el Palafolls ha entrat 40 gols, un d’ells en pròpia porteria. La lliga de segona catalana l’ha guanyat el Banyoles, que ja la setmana passada es proclamava campió matemàtic i es garantia la plaça a primera catalana i el Bosc de Tosca, segon, jugarà la promoció.

En zona de descens, han quedat l’Anglès, el Base Roses, el Campdevànol i el Blanes.

Pel que fa als juvenils, l’A ha perdut també en l’últim partit 2 a 3 contra el Riudarenes. Ha quedat 9è amb 29 punts. Dels 26 partits jugats, n’ha guanyat 7, empatat 8 i perdut 11.

I per últim, el B ha acabat penúltim però ho ha fet per la porta gran després de derrotar el Salt per golejada 4 a1.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics