PLF és el municipi on cau més l’atur de la zona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les últimes dades referents al mes de maig constaten la tendència a la baixa pel que fa a aturats i Palafolls és el municipi de l’Alt Maresme on, percentualment, la reducció és més alta. L’últim mes s’ha tancat amb 525 aturats, una reducció del 8,5% respecte el mes d’abril, quan n’hi havia 574. És el 3r mes seguit que es registra una davallada, des del mes de març. En els últims 3 mesos, s’han restat 100 persones a l’atur.

Segueix la sintonia dels últims mesos, en què s’aconseguien les millors xifres d’atur des de l’esclat de la crisi econòmica i lluny del maig del 2013, quan hi havia 841 persones sense feina. El mateix mes de maig de fa 1 any, Palafolls en tenia 617.

Pel que fa als municipis veïns, tots resten persones a la cua de l’atur. Parlant en tants per cents, el que ha experimentat la major reducció  és Palafolls i el segueix Malgrat. A finals de mes tenia 998 aturats, un 7,9% menys. El segueix Blanes, que també ha disminuït considerablement les xifres. Ha passat de 2710 a 2561, una diferència del 5,5%. La reducció de Pineda respecte el mes d’abril és del 3% i tanca el maig amb 2.078 aturats. Per últim Tordera, que n’ha restat 29 i se situa en 1187.

En el global del Maresme, 909 persones han abandonat les llistes de l’atur i per primera vegada baixa a les 26.219.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics