La línia RG1 ampliarà horaris els caps de setmana durant l’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’afluència de viatgers als trens de Rodalies augmenta un cop arribada l’estiu per la privilegiada situació de les estacions als municipis costaners que permeten gaudir d’un dia de platja sense necessitat d’agafar el cotxe. L’ampliació del servei de la línia RG1 que transcorre a primera línia de costa entre Barcelona i Girona, es tornarà a posar en funcionament el proper dissabte 17 de juny.

Des de la setmana que ve fins el 17 de setembre circularan 6 trens, 3 per cada sentit, durant els dissabtes, diumenges i festius. La resta de l’any, el servei només opera de dilluns a divendres.

El servei de rodalies entre les comarques gironines i Barcelona, passant per la costa, es va posar en funcionament el març del 2014, el que permet una connexió directa amb els municipis del Maresme.

També es preveu l’ampliació dels serveis a Calella des del 12 de juny fins el  15 de setembre. L’augment de serveis durant els caps de setmana és una resposta a l’increment de viatgers que aprofitin el tren per anar a la platja.

Així, l’Àrea de Territori i Sostenibilitat reforçarà el servei de trens al Maresme de les línies RG1 i R1.

(El Punt)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics