URGENT

Alumnes de 6è de Mas Prats estrenen el musical “Un llarg  viatge”

Compartiu aquesta història

Els nens i nenes de 6è de l’escola primària han treballat des de principis de curs en l’obra que estrenen aquesta tarda al Teatre de Palafolls. És una constant del centre Mas Prats que ofereix des de fa un temps com a tancament del curs i l’obra escollida és “Un llarg viatge”, un musical que narra el pas dels alumnes per l’escola Mas Prats.  La Núria és tutora de 6è i una de les encarregades d’impulsar enguany la iniciativa.

La proposta musical agrupa diverses disciplines i els alumnes hi participen cantant, ballant i interpretant alguns dels personatges. Sonaran cançons tant conegudes com “Hoy no me puedo levantar” de Mecano, “Boig per tu” de Sau o “Quiero ser hombre como tú” d’ El Llibre de la Selva. Els alumnes volen, a més, que la representació sigui sorpresa pels familiars pel que s’han encarregat de mantenir en el màxim anonimat possible les coreografies o les cançons.  Així ho explicaven algunes de les seves protagonistes a l’En Xarxa de Ràdio Palafolls.

A banda dels nens que pujaran a l’escenari, hi ha treballat tota la classe amb la preparació de l’atrezzo i el decorat que ambientarà l’espectador en una escola.

Alumnes de 6è de Mas Prats assajant el musical "Un llarg viatge" al Teatre. Foto: Escola Mas Prats
Alumnes de 6è de Mas Prats assajant el musical “Un llarg viatge” al Teatre. Foto: Escola Mas Prats

El musical de Mas Prats és un projecte interdisciplinari que engloba diverses disciplines i que segueix la manera de treballar per projectes del centre palafollenc. La implicació dels nens i nenes que representen el musical ja va començar a finals de 5è de primària, quan els professors van començar a tantejar el terreny amb la proposta. L’obra parteix d’un guió que han modificat els mateixos alumnes i, de fet, cada nen hi ha inclòs la seva experiència personal al seu pas pel centre.

Les entrades es poden comprar moments abans de l’estrena que serà aquesta tarda a les 17.30h i demà divendres a les 20.30h. En tots dos casos es reobrirà el Teatre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics