La Festa de l’Esport de Malgrat reconeixerà esportistes locals

La 6a Edició de la Festa de l’Esport se celebrarà aquest dissabte i per segon any consecutiu al Camp Municipal d’Esports i s’hi inclourà com a novetat un acte de reconeixement públic a un centenar d’esportistes i equips malgratencs que han destacat durant aquesta temporada.  L’entrega de premis tindrà lloc a les 18.30h al Camp Municipal i busca felicitar els esportistes i equips que hagin assolit èxits recents.

La Festa de l’Esport reunirà a 20 entitats esportives entre les que hi ha clubs de futbol, de patinatge artístic, ciclisme, tenis, judo entre molts d’altres.

Durant tot el dissabte, nens i nenes podran provar diverses disciplines esportives de 10 a 14h i de 16h a 19h.

Les Festes de l’Esport són una manera de promoure l’hàbit saludable de fer exercici d’una manera lúdica als infants i alhora implicar i fer sortir al carrer les entitats esportives municipals. D’aquesta manera poden, fins i tot, captar nous esportistes.

Per segon any consecutiu, l’esdeveniment esportiu de Malgrat se celebrarà al Camp Municipal d’Esports.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics