Sant Lluís reactiva durant l’estiu la Zona Verda  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

resident-plf (1)L’Ajuntament ha començat a repartir al barri de Sant Lluís els adhesius de “Resident” amb el que s’identifiquen els vehicles matriculats a Palafolls i poden estacionar lliurement als espais del barri marcats com a zona verda. Entrarà en funcionament del 15 de juny fins el 15 de setembre. D’aquesta manera s’intenta donar solució a la problemàtica d’ aparcament durant els mesos d’estiu, quan l’afluència de persones al parc aquàtic Marineland dificulta l’estacionament dels vehicles de veïns del barri.

Així es prioritza a els residents que estiguin al corrent de l’impost de circulació a Palafolls. L’any passat la restricció es va activar al juliol, enguany s’ha avançat un mes.

Algunes veus del barri aplaudeixen que es reactivi la zona verda a l’estiu però el cert és que la mesura només beneficia als que paguin la taxa a l’Ajuntament palafollenc.

En aquests 3 mesos només els cotxes que tinguin el distintiu de resident podran estacionar a les zones verdes de Sant Lluís. S’han començat a repartir aquesta setmana, però des de governació s’apunta que en cas que no arribés en els propers dies, es pot reclamar a la Comissaria de la Policia Local.

En Josep Maria és veí de Sant Lluís i apunta que una solució seria que Marineland ampliés els seus aparcaments En el seu cas té el cotxe matriculat al municipi, pel que rep el distintiu i assegura que la resta de l’any no és complicat trobar aparcament.

Ja fa temps que Sant Lluís té problemes d’estacionament. Ha crescut el nombre d’habitatges però no ho ha fet la bossa d’aparcament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics