Es torna a incendiar un contenidor i uns matolls a St Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
S'incendien uns matolls en una finca abandonada de St Lluís. RP
S’incendien uns matolls en una finca abandonada de St Lluís. RP

Aquesta tarda, pels volts de les 7, s’han produït 2 focs que els Bombers han controlat amb facilitat. Han rebut l’avís d’un primer incendi en un contenidor de paper que treia fum al barri de Sant Lluís. S’hi han desplaçat els Bombers, però quan s’acostaven a PLF per la B-682 han detectat fum en un dels laterals de la carretera. El cos d’emergències s’hi ha desviat, mentre una altra s’acosta al barri per apagar el contenidor.

El foc ha cremat matolls d’una finca abandonada, on també hi ha un immoble. El camp s’ubica adjacent al carrer Montblanc i proper al Caravaning Maresme.

No hi ha hagut danys personals ni materials i els Bombers l’han apagat en qüestió de minuts. De fet, el cap de setmana passat ja es van incendiar uns matolls al mateix Carrer Montblanc, el vial perimetral al barri de Sant Lluís, i també un altre punt al camí d’en Jordà, darrera l’Hostal Sol Fina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics