URGENT

Juliane Heinemann és la 3a artista del 4DJazz

Compartiu aquesta història

El 4Djazz continua la programació de la 10a edició amb el concert de Juliane Heinemann i Marco Mezquida. L’esdeveniment recupera la sala de Teatre i enfila la recta final. El de demà és el penúltim concert del cicle musical.

Heinemann és una cantant berlinesa que va arribar a Barcelona fa cinc anys atreta per l’escena del jazz. Cantarà a Palafolls acompanyada pel pianista menorquí Marco Mezquida i presentaran el seu àlbum “Sing, Myy Heart” on s’hi recullen balades clàssiques del món del jazz i d’altres peces originals.

Els dos artistes creen una atmosfera càlida on la delicadesa de la veu de Heinemann es compenetra a la perfecció amb Mezquida al piano, que desemboca en un ambient íntim.

El divendres passat va pujar a l’escenari Carola Ortiz que va presentar el seu àlbum SIRIN acompanyada de 4 músics més en un estil on conflueix el jazz, la música mediterrània i la brasilera.

El 4DJazz s’estrenava el 2 de juny amb el trio Divinas acompanyades de Piano Tour, una combinació amb la que es va traslladar el Teatre municipal als Estats Units dels anys 50, a l’època daurada del swing. La setmana que ve tancarà la desena edició del cicle amb Magalí Datzira.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada al MiD a un preu de 7€ i  el mateix dia dels concerts, però a  9€. En els 10 anys en què s’ha celebrat el cicle de jazz, hi han passat importants veus com Andrea Motis o Judit Nedermann, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics