Malgrat participa a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot la setmana vinent, des del dilluns 19 fins el diumenge 25, s’organitzen diferents activitats en el context de la Setmana de l’Energia Sostenible amb les que es pretén conscienciar la població sobre l’estalvi i l’eficiència energètica.

El tret de sortida serà el dilluns amb una conferència centrada en la transició energètica que Catalunya porta a terme. L’Ajuntament de Malgrat està compromès amb aquesta iniciativa des del febrer del 2009 quan es va adherir al Pacte d’Alcaldes contra el Canvi Climàtic.

Dins la programació de la Setmana de l’Energia Sostenible, es torna a apostar per vincular les escoles amb un joc de taula adreçat a nens “El gran joc de l’eficiència energètica”,. A més, s’ha tornat a programar el taller a les escoles “Juguem amb energia”, així com “Ecowatts” o “L’energia en un dia”.  Les iniciatives, amb un caràcter ludicoeducatiu tenen l’objectiu de conscienciar des de petits sobre l’estalvi energètic.

D’altra banda, el proper 28 de juny s’ha programat una altra xerrada sobre els subministraments a la llar,  on es proporcionaran avantatges i inconvenients de les diferents ofertes de subministrament a casa dels serveis d’aigua, gas i electricitat i es facilitaran eines per preveure enganys en la seva contractació així com els conceptes de les factures. Les dues xerrades, la del 19 oi aquesta del 28, es faran a las 19h a la Biblioteca La Cooperativa.

D’altra banda, aquest és, a més, el 2n any en què Malgrat se suma a la Marató d’Estalvi Energètic. Es va celebrar durant tot el mes de febrer. L’estalvi es va traduir en 4.700 euros que es destinaran a lluitar contra la pobresa energètica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics