URGENT

Palafolls celebra Sant Joan amb un dissabte màgic

Compartiu aquesta història

 

firasantjoan2-copiaweb2La cinquena edició de la Nit d’Oracles d’aquest dissabte amplia l’horari. Incorpora una petita fira que seguirà la temàtica de màgia i esoterisme, però també s’hi podran trobar parades relacionades amb el benestar i també una part dedicada a l’artesania.

Des de mig matí, pels volts de les 11, la Plaça del Fòrum Palatiolo s’omplirà d’aquestes parades fins les 22h. Un cop acabi la fira, la Nit d’Oracles es desplaçarà a la Plaça de Poppi per celebrar el ritual de la roda d’energia amb peticions a l’univers. És gratuït i cal portar una espelma. Ho explicava el President de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, Francesc Tresserras, en declaracions al Palafolls En Xarxa.

Coincidint amb el bon temps i la inauguració de la temporada de bany, s’espera que el volum de visitants augmenti a la tarda, quan la gent torna de la platja.

La Nit d’Oracles coincideix amb Sant Joan, per tant, les botigues estaran tancades al tractar-se d’un dia festiu, pel que la fira no es podrà nodrir dels clients dels establiments. Tot i això, Tresserras considera que esdeveniments com el d’aquest dissabte permeten posar en valor el teixit associatiu i comercial del municipi.

 

La Nit d’Oracles donarà la benvinguda al solstici d’estiu a Palafolls. S’hi podran trobar amulets, espelmes, parades on preveure el futur i objectes diversos per alleugerir les preocupacions de les persones, entre d’altres productes màgics i esotèrics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics