URGENT

Detenen una noia per apunyalar un jove en sospitar que li havia robat el mòbil  

Compartiu aquesta història

La Policia Local ha detingut una noia aquesta matinada com a presumpte autora d’un apunyalament a un noi amb arma blanca.

Els fets s’han produït aquesta passada nit, pels volts de quarts de dues. Un grup de joves es trobava a la Plaça de les Valls d’Ax passant l’estona i prenent algun beure quan se’ls va unir un grup de nois. Segons han relatat fonts policials, els nois van marxar abans i posteriorment, quan l’altre grup de noies es disposava a abandonar la Plaça una d’elles va trobar a faltar  el mòbil.

Després de denunciar el robatori a la Policia Local es van tornar a trobar amb el grup de nois i van començar a sospitar d’ells com a possibles autors del furt. La noia a qui li havien pres el telèfon va  pujar a casa seva, va agafar un ganivet i el va acabar clavant a l’abdomen d’un dels nois.

La víctima és un noi de 18 anys i se’l va endur una ambulància en estat greu. A la noia, de 21 anys, se la va detenir com a presumpta agressora amb arma blanca i en breu passarà a disposició judicial per un delicte de lesions. Segons fonts properes a la investigació, el mòbil no va aparèixer. El jove es troba hospitalitzat, no estem per la seva vida.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat l’edat adulta dels dos implicats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics