URGENT

Blanes, a punt per la Festa Major

Compartiu aquesta història

Hotel CochambreEl pressupost per organitzar els actes de la Festa Major de Santa Anna és de 95.000 euros, un import similar al dels dos darrers anys. Però a banda d’aquesta partida també en destina 126.000 euros per a l’organització del Concurs Internacional de Focs.

L’Ajuntament encara està pendent de la resolució judicial de l’ “Ensorrat” amb la que s’instava un canvi d’ubicació després de la denúncia d’un veí.

Les festes s’estrenaran amb el pregó el dissabte en reconeixement públic a les tres entitats socials del municipi que lluiten contra el càncer. En la programació del primer dia després del discurs es contempla l’actuació dels “Gemelos Cortés”. Són dos bessons que han participat al concurs de La Voz Kids.

Un altre dels espectacles, però que en aquest cas ha exhaurit les entrades és el Mag Lari. L’actuació del diumenge al Teatre de Blanes ja fa dies que ha penjat el cartell de complet.

L’escenari de la Festa Major de la Plaça dels Dies Feiners allotjarà un cicle d’actuacions nocturnes. Dissabte es farà una nova edició de la Vídeofesta amb èxits dels anys 80, 90 i actuals. Diumenge, l’Esbart Joaquim Ruyra oferirà un espectacle de dansa tradicional amb música en directa de la Cobla Catalana dels Sons Essencials i dimarts, revetlla de Sant Anna actuarà el grup de versions Hotel Cochambre.

El dissabte començarà la primera de les 5 actuacions del 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici que durarà fins el dimecres 26, coincidint amb Santa Anna.

La Festa Major de Blanes també inclou nombrosos elements populars i tradicionals. El diumenge hi haurà una diada castellera, una cercavila dels Manaies Iunores i el Correfoc.  El cicle de la Festa Major de Blanes es tancarà el divendres 28 amb l’Aplec de l’Amor,enguany amb un concert de Judit Neddermann.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics