Malgrat recupera els “Doctor Prats” per la Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja s’havia pensat amb el grup per incloure’ls en la programació de les Festes de Sant Nicolau del passat mes de desembre. De fet, el web dels Doctor Prats incloïa l’actuació a Malgrat de Mar. Però tot i estar emparaulada,  l’Ajuntament va acabar suprimint el concert jove.  L’àrea de cultura apuntava aleshores que s’intentava potenciar les activitats diürnes i enfortir l’oferta per la gent gran, però fonts properes al grup deixaven entreveure aleshores que es tractava d’un problema de pressupost.

Ara, es recupera el concert de la banda catalana.Els Doctor Prats són el cap de cartell de les Barraques de Festa Major de Sant Roc, una programació que inclou l’actuació del grup La Sra Tomasa i els malgratencs Senyor Peix. Seran durant dues nits, l’11 i 12 d’agost amb un aforament per a 6.000 persones.

Doctor Prats es van fer coneguts amb la cançó “Ara”. En la gira del seu disc Aham Sigah, faran parada a Malgrat, on actuaran dins la programació de la seva gira. Els seguirà l’actuació de La Sra Tomasa.

El Senyor Peix és un grup creat recentment i presentarà el seu àlbum auto editat “Que tinguis un bon dia cada dia”, gravat amb mitjans propis. El seu primer treball recull sis cançons amb una proposta de fusió musical, basada en el reggae i l’ska.

La resta de la programació encara no s’ha fet pública.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics