Els joves de Blanes, en peu de guerra

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La ciutat s’ha quedat sense concerts de Festa Major.La frustració entre els joves va derivar en dues concentracions espontànies al carrer. La primera es va produir  moments abans del ple davant l’Ajuntament i que va reunir centenars de joves. La segona, davant l’habitatge del denunciat que amb cassoles, xiulets i crits mostraven el seu enuig amb el matrimoni. El denunciant estaria vinculat amb la vida judicial, pel que els manifestants apuntaven a “manipulació de la justícia” Així ho explicaven alguns dels joves en la concentració mentre esperaven que aparegués el veí.

La no realització de l’Ensorra’t comportarà pèrdues econòmiques al Consell de Joves que no podrà instal·lar servei de bar. Una de les accions que ja s’han avançat és la venda dels gots amb el segell de l’’Ensorra’t’ que s’ha previst fer la nit de divendres a l’escenari on s’havien de fer els concerts. S’han editat 8.000 gots que es vendran a preus populars per recuperar almenys la despesa que ha significat la seva producció.

Concentració davant la casa del veí demandant. RP
Concentració davant la casa del veí demandant. RP

En motiu de la suspensió, el Consell Local de Joventut de Blanes ha presentat una moció d’urgència  amb 5 punts al ple de l’Ajuntament. En el document demanen que s’obri una partida econòmica per col·laborar amb les despeses que el Consell no pugui assumir per la suspensió del festival. També reclamen que es facilitin els tràmits per la realització dels actes o activitats que es proposin des del Consell.

Volen que l’Ajuntament emprengui “totes les mesures legals pertinents contra les persones denunciants, metge i jutge per danys econòmics i emocionals” així com declarar-los persones non grates. El regidor de Joventut Joel Comas havia posat el seu càrrec a disposició del Consell Local de Joventut, però finalment s’ha rebutjat.  En l’Ensorra’t d’enguany que començava avui al vespre hi actuaven grups com Seguirem, un tribut a Obrint Pas, Extracto de Lúpulo o Rise Up.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics