Bermán presentarà el nou partit “Nosotros” durant la Festa Major

berman nosotrosLa presentació oficial de “Nosotros” es farà el divendres 8 de setembre a Palafolls, coincidint amb la diada de Festa Major. Després que el regidor no adscrit, Óscar Bermán, partís peres amb la formació malaguenya “Soluciona”, liderat per Armando Robles, ja va anunciar que fundaria un nou partit polític basat en fonaments cristians i espanyols.

Segons publica Bermán al seu blog personal, la nova formació pretén tenir un abast estatal i està presidit pel mateix Óscar Bermán. La formació vol “avançar cap a un nou ordre social” . Segons es recull en el manifest de la seva fundació, l’estat de les autonomies ha “degenerat en un Estat fallit” i insostenible econòmicament parlant. La nova formació es manté en la línia del que defensa el regidor palafollenc, es vol “revertir dràsticament la descentralització” convertint Espanya en un estat totalment centralista.  Es proposa reformar la Constitució, però només per acabar amb les autonomies. Com ja ha reclamat Bermán anteriorment, es vol que s’apliqui “tota la força de la llei” als independentistes i d’enfortir l’exèrcit. Es reclama que el Rei deixi de ser “una figura ornamental” i actuï com a “Cap de l’Estat”.

“Nosostros” aspira a acabar amb la immigració que qualifiquen d’ “invasiva” i de “impossible integració”, així com d’impedir “comunitats islamistes” i tancar mesquites.

L’escrit continua amb la postura antiavortista, així com l’homofòbia i el feminisme vist com una “degeneració extremista” que s’ha d’ “erradicar” .

El nou partit es fonament en la fe cristiana i en la defensa de la propietat privada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics