URGENT

La Policia Local ja pot lluir les condecoracions

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha homologat les medalles de la Policia Local. Fins ara, els reconeixements que s’entregaven en el dia del cos policial no tenien una repercussió més enllà de distingir la tasca feta. L’homologació és amb  caràcter retroactiu, pel que les insígnies passades i futures ja tenen un reconeixement oficial. Són declaracions del regidor de Governació, Rafael Cubarsí.

Tots els grups polítics han estat d’acord en modificar el Reglament de la Policia Local de Palafolls que oficialitza les medalles que s’entreguen al mèrit professional tant als agents del cos palafollenc com en d’altres. Així, els que hagin rebut insígnies i els que en rebran ja les podran lluir amb l’uniforme.

Per altra banda, s’ha ajornat el debat en una comissió sobre una moció presentada d’urgència pel regidor no adscrit Óscar Bermán, en què demanava establir barems com oposicions, edat, experiència o estudis en temes d’ascens; crear la figura del responsable de servei quan no hi ha un superior en el torn; i que es contempli la segona activitat pels agents majors de 55 anys per tal que s’encarreguin de temes de menys risc com control de zones blaves i retirar-los dels torns nocturns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics