Blanes anuncia la pirotècnia guanyadora en un acte obert al Teatre

47è Concurs Internacional de Focs de Blanes. - Foto: Joaquim Llorens
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
47è Concurs Internacional de Focs de Blanes. (Joaquim Llorens)
47è Concurs Internacional de Focs de Blanes. (Joaquim Llorens)

Avui al vespre se sabrà la pirotècnica guanyadora dels Focs d’Artifici de la Costa Brava. La votació del jurat tindrà lloc al Teatre de Blanes en un acte obert a tothom. Després de cinc nits de castells de foc, avui ha arribat un dels moments més esperats del Concurs: conèixer quina de les cinc companyies s’enduu el primer premi dotat en 6.000 euros i tres contractes.

El veredicte serà el resultat de les puntuacions dels 8 membres de la Comissió Tècnica i els 50 del Jurat Popular. Enguany com a novetat s’ha traslladat l’anunci protocol·lari del guanyador de la Sala de Plens al Teatre de Blanes obert a tots els ciutadans que vulguin viure en directe la proclamació dels dos premiats, ja que aquest 2017 s’ha recuperat el segon premi.

Els encarregats de tancar el Concurs ahir  van ser la Pirotècnica Pablo  (Astúries), després dels francesos Régie Fête Pyrotechnie, els murcians Hermanos Ferrández, els castellonins Tomàs i els madrileny Vulcano.

Tots els cincs participants van rebre una reproducció del “Monument als Focs”, l’escultura que llueix a l’entrada del municipi.

El guanyador obtindrà un contracte pels focs de les Festes de Girona, tornar a participar l’any següent al concurs de Blanes i un tercer contracte per a les Festes de Lloret.

Hermanos Ferrández ja van guanyar l’any passat i Pirotència Pablo el 2002.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics