Avui es podran comprar els tiquets pels Empestats

 

Aquest dissabte es posen a la venda les 550 entrades per poder assistir el dilluns 14 en una de les visites guiades de la Festa dels Empestats.  El punt on comprar els tiquets és el Centre Cultural a partir de les 19h, però es preveu que hores abans ja hi hagi gent fent cua per aconseguir alguna de les desitjades entrades.  Se’n podrà comprar 6 per persona. Els afortunats podran veure la ruta teatral sobre la pesta bubònica de Malgrat durant el segle XVII i com va afectar el municipi.

La previsió és que s’esgotin avui a la tarda, pel que no hi ha un segon dia de venda. L’organització de la Festa dels Empestats és conscient que les entrades no responen a la demanda, però el seu portaveu, Joan Piña, defensa que no es poden ampliar les persones en els grups perquè sinó se’n ressentiria la qualitat de l’acte.

Aquells que no tinguin sort i que avui no aconsegueixin cap entrada, tenen una segona oportunitat per gaudir de la Festa en diferit. La representació s’enregistrarà en vídeo i coincidint amb les festes d’hivern de Sant Nicolau es projectarà.

La Festa dels Empestats consisteix en una visita nocturna pel centre històric de Malgrat que té com objectiu explicar perquè la Festa Major del poble coincideix amb Sant Roc, uns fets que es remunten al segle XVII.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics